Cordaad steunpunt mantelzorg

Ga je mee…….

Ga je mee, is de titel van de bijeenkomst over een voor velen bekend onderwerp, wat van alle tijden is: Eenzaamheid!    In Nederland voelen ruim een miljoen mensen zich matig tot sterk eenzaam.

Op 15 mei is er in ’t Perron in Heeze een levendige presentatie over dit onderwerp, een initiatief van Gerry Sieben van Sieben coaching, in samenwerking met het Platform Mantelzorg van de gemeente Heeze- Leende, GGD Zuidoost Brabant en Cordaad Welzijn.

Deze namiddag zal o.a. worden verzorgd door Martijn Houben van de Peelpioniers uit Someren. Een club die al ervaring heeft opgedaan in deze tak van sport.

Het doe-gedeelte wordt verzorgd door Gerry Sieben, jeugdwerk Cordaad Welzijn opent je ogen en de GGD laat de realiteit onder ogen zien.

Laat je verrassen door de andere inkijk die geboden wordt op een onderwerp waar voor velen een taboe op rust, terwijl het ons allen aangaat en we er allemaal min of meer bekend mee zijn.

Iedereen is welkom op 15 mei, om 15.00 uur in ’t Perron, Schoolstraat 48, in Heeze – Leende.

Aanmelden mag  door mailen  naar het volgende adres:  steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl

Bellen kan ook op dinsdag, woensdag of donderdag naar Gonnie van der Vorst: 06-51861354

Gewoon komen is ook goed.

 

 

De Alzheimer Telefoon
De Alzheimer Telefoon biedt zeven dagen per week een luisterend oor en advies bij omgaan met dementie. De AlzheimerTelefoon is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 – 5088, 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur.
De AlzheimerTelefoon is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor of advies bij dementie. Ook kunt u dit telefoonnummer bellen als u uw verhaal over dementie wilt delen.
De vrijwilligers die de telefoon beantwoorden zijn zelf ervaringsdeskundigen of deskundigen met een gerelateerde professionele achtergrond. Als geen ander kennen zij de last en raadselen van het omgaan met dementie.