Golf, iets voor u??

KBO GOLFDAG 2021 | GOLFKAMPIOENSCHAP | OF | GOLFCLINIC | WOENSDAG 4 AUGUSTUS

Beste ‘oud-deelnemer’ & KBO-Lid regio Brabant,

U heeft in het verleden mogelijk al één of zelfs meerdere keren mee gedaan aan deze KBO-Golfdag! Hierbij de uitnodiging tot inschrijving via een digitaal online inschrijfformulier voor de KBO Golfdag 2021. 

Zie in deze uitnoding tot ‘digitaal online inschrijven’ alle informatie. 
LET OP: via de blauwe weblinks ‘ONLINE INSCHRIJVEN’ verderop in deze uitnodiging (of klik op één van de afbeeldingen) komt u op de webpagina voor ‘inschrijven’ met daar helemaal onderaan die desbetreffende webpagina, het ‘digitale online inschrijfformulier’ (en verder eerst nogmaals een keer alle informatie uit deze uitnodiging)!

Op woensdag 4 augustus 2021 (met shotgunstart om 11.00 uur), wordt al voor de 10e keer de KBO Midden-Brabant Golfdag, met de bekende Golf-wedstrijd (kampioenschap) voor de golfers en de Golf-clinic (+ evt. PAR 3 baan) voor de ‘niet-golfers en/of beginnend golfers, op Golf Midden-Brabant, te Esbeek gehouden.De wedstrijd wordt o.a. op basis van spelniveau random ingedeeld door de computer, maar ook rekening houdend met verdeling o.b.v. geslacht. Verzoeken tot indeling bij bepaalde personen en/of flights zullen dus ook niet worden gehonoreerd. Wij ontvangen u die dag graag om te beginnen met een kop koffie + iets lekkers (= bij de prijs inbegrepen)!

1.1 INSCHRIJVEN | GOLF-WEDSTRIJD

Inschrijven voor de Golf-wedstrijd kan men alleen via het digitale online formulier onderaan de betreffende webpagina. En dus niet telefonisch. Startplaatsen worden toegekend in volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld. 

ONLINE INSCHRIJVEN

1.3 PROGRAMMA | GOLF-WEDSTRIJD

– Ontvangst/melden wedstrijdtafel: vanaf 09.30 tot 10.30 uur 
– Briefing wedstrijd:+/- 10.30 uur
– Vertrek naar starthole:+/- 10.45 uur
– Start wedstrijd:11.00 uur (shotgunstart tegelijk)
– Einde wedstrijd:+/- 16.00 uur
– Prijsuitreiking:+/- 16.30 – 17.00 uur
– Optioneel heerlijk ‘Warm/Koud buffet’: vanaf +/- 17.00 uur

2. KBO | GOLF-CLINIC | ‘NIET-GOLFERS / BEGINNERS’

Heeft u of uw partner, vriend, vriendin nog nooit gegolfd of bent u nog een beginnend golfer?
Maak dan op een plezierige manier (verder) kennis met het golfspel op woensdag 4 augustus 2021! Samen met onze pro’s verzorgen we een clinic en leert u de basis-beginselen van golf. Daarna is er nog de mogelijkheid om onze ‘9 holes PAR 3 Pitch & Putt baan’ te spelen! Wij zorgen verder voor golfstokken, ballen etc.

2.1 INSCHRIJVEN | GOLF-CLINIC

Inschrijven voor de Golf-clinic kan men alleen via het digitale online formulier onderaan de betreffende webpagina. En dus niet telefonisch. 

ONLINE INSCHRIJVEN

 CONTACTGEGEVENS

Golfbaan Midden-Brabant
Receptie: 013-5169966
info@golfmiddenbrabant.nl
golfmiddenbrabant.nl/

   
Golfvereniging Midden-Brabant
Secretariaat: 013-5169767
secretariaat@golfclubmiddenbrabant.nl 
golfmiddenbrabant.nl/club/